TOKİ Ortaokulu

Vizyon: Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, Bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, Mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, Ben değil biz olarak hareket etmek, Tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, Öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, Öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: İlçemizde düzenlenen Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvasında Okulumuz masa tanisi takımı ilçe 1´incisi oldu. İlçemizde düzenlenen Okullar Arası Badminton Turnuvasında Okulumuz badminton küçük kız erkek takımımız ilçe 1´incisi,Yıldız Kız Takımı ilçe 2´ncisi Yıldız Erkek Takımı ilçe 3´üncüsü oldu. OKULUMUZ "BEYAZ BAYRAK" ALDI Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği yapılan denetimde temizlik ve hijyen kurallarına uygun bulunduğundan Okulumuz "BEYAZ BAYRAK" almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 8:30-15:15
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ereglitokiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Toros mah. Bolkar Cad. 15/B Ereğli/Konya

Yerleşim Yeri - Toros mah. Bolkar Cad. No:15/B Ereğli/Konya

Adres - Toros mah. Bolkar Cad. 15/B Ereğli/Konya

Ulaşım Şehir içi dolmuş

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ereğli´ye : 8 km. Konya´ya :150 km.