Bir Resim Bin Kelime eTwinning Projesi Başladı.

14.01.2021 381

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Elife ÖZTÜRK  tarafından 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında 7. Sınıf öğrencilerimiz ile

Bir Resim Bin Kelime adlı e Twinning projesine katılım sağlanmıştır. Proje faaliyetleri kapsamında Aralık ayında  İzmir  Kemalpaşa Merkez Atatürk Ortaokulu, İzmir Kemalpaşa Merkez Cumhuriyet Ortaokulu, Ankara Erzurumlu İbrahim Hakkı Ortaokulu , Silifke  Atayurt Ortaokulu, İzmir Şehit Ahmet Oruç Ortaokulu ,Ankara Kahramankazan Şehit Ömer Takdemir Ortaokulu öğrencileriyle projeye başlanmıştır.

Bu projede öğrencilerin betimleyici anlatımı öğrenmeleri ve farklı sanat dallarında uygulamaları beklenmektedir.Edebiyat ve resim alanlarında uygulamalar yapmaları.bireysel ve takım çalışmaları ile ürünler ortaya koymaları istenecektir.Bu ürünlerin e-dergi ve sanal resim galerisi ile sergilenmesi planlanmaktadır.Bu projenin bir amacı da ortaya çıkan ürünlerin farklılığı ile sanatın her insan üzerinde farklı bir etki bırakacağını keşfetmektir.